Funktionen gör det möjligt för dig som leverantör att lägga upp dina tjänster som färdiga produkter som förser er med användaruppgifter efter genomfört köp (personnummer, mail och telefonnummer). Användaren får också ett automatiskt meddelande skapat av er med information om köpet eller instruktioner för hur tjänsten/medlemskapet aktiveras.

Klicka här för att se instruktioner.

Onlineprodukterna möjliggör alltså en automatisk kommunikation mellan er och användaren. Användaren kan då genomföra sitt friskvårdsköp i förväg vilket skapar stora förbättringar för dig som leverantör – inte minst för er som erbjuder onlinetjänster eller driver obemannade anläggningar.