Betalknappen möjliggör betalningar med Epassi direkt på er hemsida. Säg ja till sömlösa betalningar – lägg till Epassis betalknapp!

Ni kan implementera betalknappen antingen genom att en webbutvecklare lägger till funktionen på er hemsida, eller genom att installera plugin-verktyget WooCommerce. Se även länk till Epassis logga längre ned som ska infogas i själva betalknappen vid implementationen.

Webbutveckling:

Klicka på knappen nedan för att ta del av teknisk specifikation med instruktioner (på engelska) för hur implementationen av Epassis betalknapp genomförs av en webbutvecklare.

WooCommerce:

Har ni er hemsida genom Wordpress kan ni köpa till WooCommerce plugin-verktyg för Epassis betalknapp. Då är ni bara en nedladdning och programinstallation ifrån att ha betalknappen live på hemsidan!