Du beställer laddning via vår app eller ditt webbkonto. Gå till fliken ”Laddningar” och välj antingen att acceptera/neka månad för månad eller lägga in en prenumeration på laddningar. Tänk på att göra din beställning i tid – vilken som är sista beställningsdag i varje månad för just ditt företag står i texten ovanför din laddningskalender.

Använder du dig av förmånsportalen Benify, loggar du in via dem för att beställa laddning.