Gå till ”Anställda” och klicka sedan på ”Hantera anställda”. Klick på de tre punkterna på den person det gäller och välj ”inaktivera”. Välj ett från och till datum som den anställda inte ska få laddning. Tryck ”inaktivera”.

OBS: Den anställda kommer under den här perioden inte finnas med i laddningslistan. Du kommer alltså inte kunna skapa en faktura för den här personen under den inaktiverade perioden.