1. SÄKERSTÄLL ATT DIN ARBETSGIVARE ERBJUDER EPASSIBIKE.

Erbjuder din arbetsplats redan cykelförmånen EpassiBIKE? Härligt! Då är det bara att följa nästkommande steg för att få din drömcykel.

Om din arbetsplats inte har något avtal med EpassiBIKE ännu så är du naturligtvis välkommen att tipsa dem om oss!


2.  BESTÄLL EN FÖRMÅNSCYKEL.

Så snart du har fått en EpassiBIKE-kod och ert företag har beställningperiod så kan du enkelt använda vårt onlineformulär för att beställa din drömcykel. Därefter är det bara att invänta en bekräftelse och att din cykel levereras hem till dig eller till närmsta utlämningsställe.

Vill du hellre klämma och känna på cykeln innan du beställer? Eller behöver du kanske råd från en expert? Då kan du naturligtvis besöka en av våra partnerbutiker och beställa därifrån istället. Observera att du inte kan ta med dig din förmånscykel direkt från fysisk butik. De måste först måste göra en beställning till oss och motta en bekräftelse innan de kan leverera cykeln till dig. Detta tar vanligtvis några arbetsdagar.

Kostnaden för förmånscykeln och eventuella tillbehör dras automatiskt från din lön varje månad.


3. BEKRÄFTA LEVERANSEN.

När du väl tagit emot din fömånscykel är det viktigt att du säkerställer att allt stämmer och att det är i det skick som det ska. Därefter måste du bekräfta leveransen. Sen är det bara att hoppa upp och börja cykla!