Vanligtvis aktiverar vi alla korrekt skapade leverantörskonton inom 14 dagar, med förbehåll för tidpunkter med hög belastning där ledtiden kan vara längre än normalt. Säkerställ att du fyllt i alla uppgifterna korrekt så kan ditt konto aktiveras snabbare. Kontrollera extra noga att det finns en anläggning tillagd som du kan finna under ’Leverantörer’ samt hur betalkontot är angivet, vilka friskvårdstjänster du angett och hur de är beskrivna.

Tänk på att det finns två sidor vid registreringen, i den andra fyller du i anläggningsinformationen där dina friskvårdsberättigade tjänster anges.   Det är denna informationen användarna ser. Är detta inte ifyllt eller om det inte framgår vilka tjänster som erbjuds, kan vi inte aktivera kontot.