Det kan du göra genom att logga in i webbportalen eller genom appen Epassikortet.

I webbportalen:

Gå till ”Mitt kort” och välj "Beställ kort”, välj anledning så kommer det beställas och skickas ett nytt kort till dig.

I mobilappen:

Gå till "Inställningar" och välj "Beställ ersättningskort".

Detta kommer att blockera ditt befintliga kort samtidigt som ett nytt kort beställs.

En eventuell ersättningskortsavgift kan kommas att dras direkt ifrån ditt saldo.