Gå till ”Anställda” och ”Hantera anställda” i menyn.

Sök upp den anställdes namn

Tryck på pennan för att ändra.

Det kommer då upp information om den anställde.

Längst ner kan du välja bolag/enhet som den anställde ska tillhöra(om ni har flera enheter).

Om det är en enhet inom samma företag kan du flytta personen här.

Skulle det vara en flytt från ett annat företag måste ni höra av er till vår kundtjänst via kontaktformuläret eller telefon så hjälper de er med flytten.

OBS: tänk på att om du gör en flytt mellan enheter som inte har samma laddningsinställningar så återställs den anställdes kalender, denne måste då gå in och beställa laddning på nytt för det nya bolaget.